Reviews

Based on 148 reviews
94%
(139)
5%
(8)
1%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
N
Susu Rizqi
Nur Wahida binti mohamad yusoff

Susu Rizqi

N
WLA Women Love Advance
Nurul Aqilah Bakri

WLA Women Love Advance

❤️

P
Susu Rizqi
Petriyani binti larin
Hb up to 13

Rasa susu yg tak buat muak...memang sedap anak pun ikut minum sekali😍

R
WLA Women Love Advance
ROSLIZALINA BINTI MUHAMMAD ALI

WLA Women Love Advance

N
WLA Women Love Advance
NOR HASIMAH BT MAT

WLA Women Love Advance

Kulit Cerah Sekata Dan Tiada Lagi Kulit Kusam

Alhamdulillah so far product Mamadil serasi dgn saya, start consume 2 kotak WomanLove. Mmg love sgt dgn hasil pengambilan WomanLove. Paling ketara kulit yg kusam dulu semakin cerah berseri, masalah ruam pada kulit belakang badan pun dah hilang. Paling best parut lama pada kulit semakin pudar. Liang pori pada wajah sy semakin kecil dan kulit jadi lembab. Disebabkan itu sy repeat sebab kesan positif yg saya alami membuatkan sy lebih yakin dgn product Mamadil dan terus buat keputusan utk meneruskan pengambilan WomanLove hingga kini. Thanks Mamadil sebab telah hasilkan product yg betul-betul membantu masalah wanita serta kualiti product yg sentiasa memuaskan yg pastinya selamat dan halal.
Sy rate 10/10 sebab setiap kali pembelian Mamadil selalu beri free gift. Anyway sy suka dgn free gift bedak compact Mamadil, smooth, tak bercapuk dan ada efek glowing.

F
Susu Rizqi
Faezah Tamimah
Susu rizqi

Great taste..my skin become smooth and i feel younger than my age

m
Susu Rizqi
masyitah

Susu Rizqi

N
WLA Women Love Advance
NOORAZLIN MOHD YATIM

WLA Women Love Advance

N
SL Seaweed Laminaria
NOORAZLIN MOHD YATIM

SL Seaweed Laminaria

S
Susu Rizqi
Siti Fatimah binti Abd Rahman

Alhamdulillah,selepas mengamalkan susu rizqi selama lebih 2thun,masalah gastrik smkin berkurangan dan mencantikkan kulit.terima kasih,,

Pori-pori kulit mengecil

Alhamdulillah selepas 2 minggu consume mamadil, saya boleh nampak yg pori-pori kulit muka semakin mengecil.

A
Susu Rizqi
Aminah Binti Meor Sleman
Susu Rizqi Strawberry

Sangat suka dengan perisa Strawberry macam rasa aiskrim. Dapat meningkatkan imunisasi badan dan kulit badan jadi cantik dan bersih.

A
Medil Skincare
Aminah Binti Meor Sleman
Serum

Amat memuaskan...kulit muka jadi lembab sentiasa dan rasa bersih je😍

F
WLA Women Love Advance
Fatinafiqah MK
Skin brightening

Kulit makin cerah! 🫶🏻

S
Susu Rizqi
SHABARIAH HUSSIN

Susu Rizqi

N
Susu Rizqi
NOR HASIMAH BT MAT

Susu Rizqi

Z
Medil Skincare
Zaleha Binti Md Yusuf
Medil Skincare

Best pakai, kulit muka makin licin. Jerawat pun terkawal, jarang ada. Kadang2 jek naik tapi cepat hilang.

So far saya suka

Kulit glow and soft liang roma mengecil ..

Z
WLA Women Love Advance
ZARIDAH BINTI AHMAD NAZRI

WLA Women Love Advance

Very good

A
WLA Women Love Advance
Azlizah Binti Ahmad Jamil
Great products

My skin better , my husband said I'm like teenageerr 😆 will continue to eat WLA 💜

Love my skin and body❤️

Love my skin and body❤️

R
Lipbalm
Rozana bt Mat Nor
lipbalm

Bibir tak mengering,warna yang bertahan lama walaupun dr pagi pakai